20 C
Râmnicu Vâlcea
miercuri, 24 iulie 2024

BREAKING ! Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare / Arsene ar fi plecat în Italia – Surse

Must read

Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, a fost condamnat vineri la 6 ani și 8 luni cu executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție, potrivit portalului instanțelor. Sentința este definitivă. Procesul a început încă de acum cinci ani. Instanța a dispus și confiscarea de la Arsene a sumelor de 80.000 de euro și 80.000 de lei.

  • Update 16.37: Ionel Arsene a ieșit din țară în urmă cu câteva zile. El și-a luat concediu, potrivit surselor G4Media
  • Update 16.35: Sentința a fost publicată pe site-ul oficial al Curții de Apel Brașov
  • Update 16.29: Ionel Arsene ar fi plecat în Italia, potrivit surselor G4Media

În prima instanță, la 8 aprilie 2022, Ionel Arsene fusese condamnat la 8 ani şi 4 luni de detenţie efectivă pentru corupţie de către Tribunalul Bacău. A formulat apel care s-a judecat la Curtea de Apel din Braşov, după cum a decis Înalta Curte care i-a admis lui Arsene cererea de strămutare a dosarului de la Curtea de Apel Bacău.

Ionel Arsene este unul dintre cei mai influenți lideri locali din PSD. El și-a impus de-a lungul anilor mai mulți apropiați în funcții guvernamentale, grație influenței la vârful partidului.

BREAKING Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare / Arsene ar fi plecat în Italia – Surse

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article