20 C
Râmnicu Vâlcea
miercuri, 24 iulie 2024

Mizerabilă trădare ! Un primar USR de oraș, racolat de PSD. Camelia Bertea, primărița din Victoria, a trecut la partidul lui Ciolacu

Must read

Camelia Bertea (USR), aleasă în 2020 în premieră primar al orașului brașovean Victoria, a anunțat vineri că trece la PSD. E primul caz de primar USR dintr-un oraș care trece la PSD.

Bertea și-a justificat trecerea la PSD prin ajutorul pe care l-ar fi primit pentru proiectele din oraș.

Ea a anunțat într-un comunicat că trece la PSD cu cea mai mare parte a filialei USR Victoria.

”Astăzi am făcut un pas politic important, atât pentru mine, cât și pentru Victoria. A fost un pas greu, la care am reflectat foarte mult timp. Începând de astăzi, m-am alăturat familiei PSD, o familie mare și unită, cu care împărtășesc o viziune comună pentru dezvoltarea Victoriei. Ceea ce m-a determinat să fac acest pas hotărâtor a fost sprijinul constant pe care l-am primit din partea PSD pentru proiectele mele și pentru bunăstarea locuitorilor Victoriei. Am înțeles că politica și administrația se fac cu OAMENI pentru OAMENI, iar o mână de ajutor venită la timp și un sfat bun pot face diferența”, a scris Bertea pe facebook.

În paralel, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a anunţat că 40 de primari şi consilieri locali s-au alăturat organizaţiei.

/www.g4media.ro/

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article