20 C
Râmnicu Vâlcea
miercuri, 24 iulie 2024

Radu Hossu : Ovidiu Vanghele și Bianca Albu au câștigat ieri premiul SuperScrierierea anului. Eu am fost invitat să primesc un premiu onorific pentru corespondență de război

Must read

Ovidiu Vanghele și Bianca Albu au câștigat ieri premiul SuperScrierierea anului, care este la a 13-a ediție, pentru investigația „Azilele Groazei”. Azi peste 30 de oameni au fost trimiși în judecată.
Eu am fost invitat să primesc un premiu onorific pentru corespondență de război. A fost o onoare să mă aflu în fața unor oameni din presa independentă care chiar fac jurnalism. Cum am și început cuvântarea mea de pe scenă, eu nu sunt jurnalist, însă vă invit pe toți să-i susținem pe cei care fac jurnalism, mai ales jurnalism de investigație.
Oameni ca Ovidiu Vanghele, Bianca Albu, cei de la Recorder și alții ca ei vă garantez că este supuși unor presiuni de neimaginat, din partea unor indivizi cu o influență uriașă asupra instituțiilor (vezi cazul Emilia Sercan), indivizi cu o infinită resursă financiară, politică și mediatică.
Acești jurnaliști merită și trebuie susținuți, pentru că ei sunt cei care ne arată România pe care o vor unii ascunsă sub preș. România în care țoți cu putere știau cum sunt practic maltratați sute de bătrâni, dar nimeni nu făcea nimic.
Eu contribui lunar la mai multe publicații independente, care au demonstrat că susțin adevărul, că scot la lumină ticăloșiile celor șmecheri. Vă invit și pe voi să o faceți!
Proiectul SuperScrieri este al Fundatia Friends for Friends și este un eveniment unic în România, un eveniment ce merită susținut cu toată puterea, nu doar de noi, oamenii de rând, dar mai ales de companiile din România care țin la aceleași valori la care ținem și noi, valori de bun simț de altfel.
Este rândul meu să vă mulțumesc vouă pentru susținerea pe care mi-ați oferit-o deja de câțiva ani și am încredere că rămânem împreună pentru Ucraina, România și pentru ceea ce considerăm că este just și drept.
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article